Data de 18 noiembrie 2010 a fost una specială, atât pentru boboceii clasei a V-a, cât şi pentru părinţii şi profesorii acestora.

Pregătit din vreme de către elevii claselor a VIII-a, sub privirea atentă a dl profesor Bogdan Matei, Balul boboceilor a oferit fiecărui elev ocazia de a-şi demonstra calităţile, încântând, în acelaşi timp, publicul prezent.  Probele de examen la care bobocii au fost supuşi, începând cu proba de cultură generală, şi terminând cu dansul, muzica sau recitarea, au fost momentele cele mai aplaudate, aşa cum au fost şi defilările sportive sau defilarea eleganţei.

Juriul, alcătuit din Dna Carmen Trandafir, preşedinte, si doamnele profesor Marcela Popescu, Alina Vrezgo şi Daniela Catană, a apreciat în mod deosebit contribuţiile boboceilor şi le-a oferit premii pe măsură. Asemenea lui Apolodor, dar fără a fi un pinguin, juriul a urmat călătoria propusă de bobocei, în paşi de dans latino sau în ritm de can-can parizian, fie însoţind-o pe Chiriţoaia, fie mergând la cules de cucuruz sau pe scena lui Michael Jackson. Şi, pentru că a fost o călătorie solicitantă, bobocii au servit membrilor juriului câte un cocktail răcoritor.

Aşteptat an de an cu mare interes, Balul boboceilor, devenit de-acum tradiţie, a fost şi în acest an la înălţime, lăsând tuturor o impresie puternică şi de neuitat.

Anunțuri